Astazi ne-am bucurat sa aflam ca Shopernicus, platforma de comert online dezvoltata de noi, s-a clasat pe locul 23 in topul platformelor de comert on-line utilizate in Romania. Totusi, potrivit oficialilor Visa, numarul de tranzactii online platite prin carduri Visa la magazinele online a crescut cu 20-25% in 2015 fata de 2014. Peste 200 de clienti internationali si locali din diferite tari, precum Marea Briatanie, Franta, Austria, Rusia, Romania, si diferite industrii beneficiaza de serviciile noastre: financiar, cosmetica, auto, IT&C, turism, on-line retail, distributie etc.

La invitatia ARIES, ANIMMC a participat la una din sedintele grupului de lucru ARIES-GLComEl, in scopul impulsionarii dezvoltarii e-commerce in Romania prin activitati de promovare la nivelul firmelor si propuneri de imbunatatire a strategiei nationale in domeniu. Din totalul utilizatorilor de web din Europa, aproape 50% (forty eight% pentru exactitate) sunt cumparatori on-line. Și pe net, în magazinele on-line românești găsești doar un model, ceva Deepcool F1. De aia am luat de pe Amazon, unde sunt 1001 de modele. Magazinele online si companiile de curierat trebuie sa fie neaparat pregatite pentru a raspunde acestei nevoi.

Comertul online cunoaste cea mai mare si rapida dezvoltare din domeniu, daca sunt luate in calcul volumul si dinamica marfurilor tranzactionate prin comertul digital. Din cele eleven milioane de utilizatori de Internet, 6,7 milioane au făcut cumpărături online vreodată. Prin intermediul blogului, magazinele on-line pot oferi informatii suplimentare despre produsele pe care le comercializeaza, dar se pot pozitiona si ca experti prin continutul creat pe nisa pe care ei activeaza. Iată care sunt principalele statistici pentru anul recent încheiat, potrivit raportului.

Mai exact, piata de retail on-line s-a situat in 2014 intre 1,1 si 1,2 miliarde euro, aproape dubla ca valoare fata de anul 2013 (cand period estimata la aprox. Comertul on-line permite particicparea atat a persoanelor fizice si juridice, cat si a statului sau a institutiilor acestora. Interviurile au fost realizate online, in perioada 02-08 februarie 2013, cu membrii panelului on-line Daedalus New Media. Romania se afla la coada clasamentului european in vanzarile on-line, procentaje mai mici inregistrand doar Grecia (1%), Bulgaria (5%) si Cipru (6%).

In cadrul primei zile a ecomTIM 2013 - thirteen martie - se va discuta despre tendintele pietei locale de comert digital, cellular commerce, despre ecosistemul de care are nevoie un magazin online pentru a deveni un model de incredere, dar si despre afacerile online romanesti de succes. Viitorul este comertul pe mobil, cel putin la ei. Liderii asociatiei europene a retailerilor online conditioneaza ritmul de crestere al comertului online de rapiditatea cu care vor prinde la public cumparaturile de pe telefonul mobil. Se estimeaza ca din cele 5.000 de journal on-line energetic in peisajul e-commerce romanesc, aprox.

Datele Comisiei Europene arata ca anul trecut doar 10% din populatia cu varsta intre sixteen-seventy four de ani a cumparat on-line bunuri si servicii. Dezvoltarea comertului digital in sectoare precum cel alimentar, textil si al produselor de uz casnic, in anii ce urmeaza se va tripla. Comertul digital este elementul de baza al noii economii, iar Internetul reprezinta principalul mediu prin care acesta isi face simtita prezenta.

Daca este sa ne luam dupa ultimele statistici europene publicate de Eurostat in martie 2015, doar 6% dintre romanii cu varste intre 16 si seventy four de ani au facut comanda on-line in ultimele trei luni, indiferent de metoda de plata. Dezvoltarea fara precedent din ultimele doua decenii a tehnologiilor informationale determinate de necesitatea stocarii si transmiterii rapide a informatiilor cu cele mai mici costuri, a revolutionat comertul global, comertul direct sau cu amanuntul, redefinind principiile clasice ale marketingului.

Majoritatea prefera sa foloseasca inca desktop-ul atunci cand cumpara online, dar Mobile-ul a crescut spectaculos in 2015, iar pattern-ul se amplifica in decursul acestui an. Astfel, in ultimele luni ale anului 2015, peste 50% din traficul marilor magazine online a fost generat de dispozitive mobile. S-ar putea sa ai surpriza neplacuta atunci cand vei accesa magazinul online de pe un smartphone sau de pe tableta. Ungaria sta si mai bine: thirteen% dintre firmele unguresti au vandut on-line in tara, 5% au vandut in alte state UE, iar 2% in afara Uniunii When you loved this short article and you would love to receive more information concerning comert online romania, www.art.com, kindly visit our own web site. .
이 게시물을..